Publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU
1 | OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
2 | KORÝŠI a výrobky z nich |
3 | VEJCE a výrobky z nich |
4 | RYBY a výrobky z nich |
5 | PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich |
6 | SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich |
7 | MLÉKO a výrobky z něj |
8 | SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
9 | CELER a výrobky z něj |
10 | HOŘČICE a výrobky z ní |
11 | SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich |
12 | OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČANY v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 |
13 | VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj |
14 | MĚKKÝŠI a výrobky z nich |